//
archives

her

This tag is associated with 8 posts

Kutbah Imam Katolik Yang Menggemparkan

Ilustrasi http://www.worldbulletin.net/news/144115/russian-archpriest-the-future-belongs-to-muslims Russian archpriest: The future belongs to MuslimsRussia’s Orthodox archpriest Dmitri Smirnov said that Muslims were closer to the teachings of Jesus than Christians. World Bulletin / News DeskIn a sermon that reportedly took place in a church in Moscow on Sunday, Russia’s Orthodox archpriest Dmitri Smirnov said the future belongs to the Muslims … Baca lebih lanjut

Hadits Usia Aisyah Menikah, Hadits Dhoif Mukhtalith

Ilustrasi BiasaSaja wrote:(8) [Gathered with her family and the wedding guests in her mother’s cottage, the bride said to her stepbrothers, When I was a little girl, you said] We have a little sister and she has no breasts. What shall we do for our sister on the day when she is spoken for in … Baca lebih lanjut

Hadits Usia Aisyah Menikah, Hadits Dhoif Mukhtalith

Ilustrasi (8) [Gathered with her family and the wedding guests in her mother’s cottage, the bride said to her stepbrothers, When I was a little girl, you said] We have a little sister and she has no breasts. What shall we do for our sister on the day when she is spoken for in marriage? … Baca lebih lanjut

Sebutkan alasan kalian menolak Syariat Islam

Ilustrasi makanya ef pe i dan freman freman fasar ntuh eslami sekalee …. karena mengamalken eslam nyang damei sedamei dameinya suatu ugame btw mana si TS ?? koq ga jawab bangladesh fakistan n iran lagi ferang sama safa ? monyek monyet muslim dari negeri negeri eslam ntuh fada maboor ke negeri kapeer loh … katanye … Baca lebih lanjut

Foto perempuan Sudan yang dihukum mati karena murtad

http://www.dailymail.co.uk/news/article … s-she.html The wedding picture that signed a pregnant woman’s death warrant: Sudanese muslim doctor to be flogged and hanged because she married a Christian Mariam Yahya Ibrahim pregnant with her second child has been sentenced to death for converting to Christianity During a sentencing hearing she declared she was a Christian The judge … Baca lebih lanjut

Menyelami Dilema Sang Allah

Ilustrasi Patah Salero wrote:Gw udah bosen ngeliat pembelaan anak-anak FFI soal Aturan umur di yahudi. Silahkan baca aja deh disini. Gw gak aakan komen lebih lanjut. mau terima, terserah. Gak mau terima gak ada masalah. http://jwa.org/encyclopedia/article/leg … ing-to-age Three stages of development define the rabbinic legal status of girls: minor (ketannah or tinoket), maiden (na’arah) … Baca lebih lanjut

DIJODOHKAN

Ilustrasi Patah Salero wrote:angky wrote:Bung PS apakah berbohong diperbolehkan dalam islam???? Apa yang anda kutip bukan diambil dari link yang anda berikan bukan?? itu bukan aturan Patah Salero wrote:Astaghfirullahul "azhiiiimmmm…Gw masih nganggap mas angky punya integritas, loh. Koq malah nuduh gw nipu. hehehe bung kurang jujur, link yang bung berikan sudah diedit. Mengapa??? Last edited … Baca lebih lanjut

‘at what age may a woman marry?’. ‘At the age of three years and one day’, he to

Ilustrasi Patah Salero wrote:Apa sih yang kurang jelas dari kutipan ini om angky: (Aku besarin dikit fontnya biar lebih mudah dibaca) Our Rabbis taught: It is related of Justinia17 the daughter of ‘Aseverus son of Antonius that she once appeared before Rabbi ‘Master’, she said to him, ‘at what age may a woman marry?’. ‘At … Baca lebih lanjut