//
archives

dkm

This tag is associated with 1 post

Sim Kuring Urang Sunda Parantos Murtad

Ilustrasi hapunten sanes kukumahasim kuring tos nyobian ka FFI ngan di blok wae ku internet positif,parantos ngangge proxy,eh angger teu tiasa dibuka webpagena kumahanya bade carita tinu mana na?caritana ngangge bahasa indonesia we nya,ayeuna sim kuring percaya ka tuhan tapi teu gaduh agama boleh dibilah deisme atawa agnostik yah semi atheis lah caritana kieu bae … Baca lebih lanjut