//
you're reading...
Common

DIJODOHKAN

Ilustrasi Islam
Ilustrasi

Patah Salero wrote:angky wrote:Bung PS apakah berbohong diperbolehkan dalam islam???? :lol:
Apa yang anda kutip bukan diambil dari link yang anda berikan bukan?? itu bukan aturan
Patah Salero wrote:Astaghfirullahul "azhiiiimmmm…Gw masih nganggap mas angky punya integritas, loh. Koq malah nuduh gw nipu.

hehehe bung kurang jujur, link yang bung berikan sudah diedit. Mengapa???

Last edited by Patah Salero on Wed Apr 02, 2014 4:34 am, edited 3 times in total.

Tapi tidak mengapa, ane akan ikuti, bukan esensi diskusi.

Patah Salero wrote:IF ONE WAS YOUNGER THAN THIS AGE, INTERCOURSE WITH HER IS LIKE PUTTING A FINGER IN THE EYE. I

Apa arti perkataan diatas bung???

Patah Salero wrote:It was asked, Do the features of virginity6 disappear7 and reappear again8 or is it possible that they cannot be completely destroyed until after the third year of her age? In what practical respect could this matter? — In one, for instance, where her husband had intercourse with her before the age of9 three and found blood, and when he had intercourse after the age of three he found no blood. If you grant that they disappear and reappear again [it might well be assumed]10 that11 there ‘was not sufficient time for their reappearance, but if you maintain that they cannot be destroyed until after the age of three years it would be obvious that12 a stranger cohabited with her.13 Now what is your decision? — R. Hiyya son of R. Ika demurred: But who can tell us that a wound inflicted within the three years is not healed14 forthwith, seeing it is possible that it is immediately healed and it would thus be obvious12 that a stranger had cohabited with her?13 Rather the practical difference is the case, for instance, where her husband had intercourse with her while she was under15 three years of age and found blood and when he had intercourse after the age of three he also found blood. If you grant that the features disappear and reappear again the blood might well be treated as that of virginity, but if you maintain that they cannot be destroyed until after the age of three years, that16 must be the blood of menstruation. Now what is your decision?

Rabbi ini sedang menerangkan soal keperawanan yg dikaitkan dengan kedewasaan dalam tradisi jahudi. Nanti ane terangkan sedikit, proses kedewasaan dalam TRADISI JAHUDI.

Patah Salero wrote:Our Rabbis taught: It is related of Justinia17 the daughter of ‘Aseverus son of Antonius that she once appeared before Rabbi ‘Master’, she said to him, ‘at what age may a woman marry?’. ‘At the age of three years and one day’, he told her. ‘And at what age is she capable of conception?’ ‘At the age of twelve years and one day’, he replied.

Kembali bung TUTUP MATA dengan apa yg sudah ane terangkan arti dari MARRY di tradisi jahudi, Apakah bung paham ARTI CONCEPTION??? http://www.merriam-webster.com/medical/conception

definition of CONCEPTION
1
a : the process of becoming pregnant involving fertilization or implantation or both

masih mau TUTUP MATA dengan pernyataan diatas?? atau memang terlalu SULIT untuk MENCERNA, seperti kebiasaan muslim umum nya, GAGAL MENCERNA KALIMAT!!! Sorry bung.

Patah Salero wrote:Dari awal gw udah mintaTEKS WAHYUnya mana, kalau emang bener larangan pedofilia berasal dari Tuhan.

Saya cuman mau mengingatkan bung, pernyataan awal bung berikut, bukan mau menuduh berbohong ya, nanti sewot lagi :

Brow… Tunjukkan SATU AJA…, Gw ulangi SATU AJA Teks sebelum abad 18 masehi, DARI AGAMA APAPUN, dan/atau dari kebudayaan apapun, yang melarang seorang dewasa berhubungan seks dengan anak di bawah umur.

Diatas ane sudah memberikan link TRADISI/KEBUDAYAAN JAHUDI yang melarang MENIDURI wanita dibawah usia 12 tahun plus satu hari plus 3 tahun, Minimum. Bung sama sekali tidak mengulas nya atau membantahnya. MENGAPA???

Ini saya berikan tahapan yg ane janjikan diatas :

a ketannah (literally meaning little [one]) was any girl between the age of 3 years and that of 12 years plus one day. A ketannah was completely subject to her father’s authority; he could annul her vows, and could take for himself any income she earnt[15].
a na’arah (roughly meaning damsel) was any girl who was older than 12 years plus one day, by less than six months. A girl older than this would still be a na’arah if they did yet not qualify as having passed the age of majority (due, for example, to lacking the visible signs of puberty). The father of a na’arah still had authority over her[16], but he could not annul her vows[17].
a bogeret (literally meaning overripe [one]) was any girl who was older than 12 years plus one day, by more than six months, and who qualified as having passed the age of majority. A bogeret was completely independent of her father, and was essentially regarded as an adult in all respects

Yg disebut "menikah" dalam tradisi jahudi, diperbolehkan di mulai dari usia 3 tahun. Arti menikah, di usia ini seperti DIJODOHKAN tetapi konsekuensi nya berat , TIDAK BOLEH DICERAIKAN!!! Nanti setelah usia batz mitzvah, yaitu 12 tahun lewat satu hari, barulah anak tersebut disebut dewasa atau bertanggung jawab. Biasa nya, anak tersebut baru akan bergabung dengan suaminya setelah 3 tahun kemudian. Contoh yg bisa bung baca, adalah MARIA. Kalau tidak paham hal ini, bung akan heran mengapa sudah menikah, tapi Maria masih tinggal bersama keluarganya, dalam kisah di PB.

Yang terpenting adalah pertanyaan ane pun tidak bung jawab sama sekali, karena trit ini berkaitan dengan moral universal bukan??

Berikan contoh kebudayaan atau agama sejak jaman dahulu hingga sekarang, selain muhammad, : Adakah [b]Manusia yang mengawini anak usia 6 tahun dan meniduri nya pada usia 9 tahun kemudian disebut Manusia MULIA!![/

Jika memang hanya berlaku pada abad ke 6 dan pada abad sekarang dianggap sebagai perbuatan amoral, maka gelar manusia MULIA, seharusnya JUGA TIDAK BERLAKU lagi, harus dicabut!! Logis bukan??

Wassalam

– HOT NEWS: MENKOMINFO TIFATUL SEMBIRING SELINGKUH, ISTRI PERTAMA KABUR DARI RUMAH!!!!

– MENKOMINFO: Kalau Internetnya Cepat Mau Dipakai buat Apa?

Beberapa Link/Website Mungkin Diblokir, untuk membuka blokir silakan klik:
Tip-tip Buka Blokir Website Karena Nawala

Atau dengan Firefox Add On Berikut:

Firefox anonymoX – Anti Blokir Situs Website

Faithfreedom Indonesia
Faithfreedom forum static
Faithfreedompedia

Diskusi

Belum ada komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: